Crin Antonescu, te masturbezi sa demonstrezi ca esti independent?

Crin Antonescu Un banc, ce nu are legatura (aparenta) cu Antonescu:
Discutie tata-fiu:
– Fiule, tu acum te vei casatori cu cineva din alt neam. Va trebui sa fii hotarat si sa ii arati ce stie neamul nostru. O iei in brate si o duci in camera pe mireasa, sa ii arati ca neamul nostru este puternic. O arunci pe pat, sa ii arati ca neamul nostru stie ce vrea. Rupi camasa de pe tine, sa ii arati ca neamul nostru este hotarat.
A doua zi, fiul povesteste ce a facut:
– Tata, am luat-o pe mireasa in brate si am dus-o in camera, sa ii arat ca neamul nostru este puternic. Am aruncat-o pe pat, sa ii arat ca neamul nostru stie ce vrea, am rupt camasa de pe mine, sa ii arat ca neamul nostru este hotarat!
– Asa, si?
– Si, m-am masturbat!
– Pai de ce, ma?!?
– Sa ii arat ca neamul nostru este independent!

Declaratiile din ultimele zile ale lui Crin Antonescu m-au facut sa ma gandesc la acest banc. Si, mergand pe linia acestei logici, inteleg actiunile lui.

Din declaraţiile preşedintelui interimar Crin Antonescu:

Crin Antonescu

– Am primit o scrisoare de la preşedintele suspendat Traian Băsescu. Răspunsul se găseşte în legislaţia în vigoare a României. Dar mai am un răspuns: DomnuleTraian Băsescu, daţi ordin oamenilor dumneavoastră să înceteze defăimarea României! Înţelegeţi că doar cetăţenii României vor hotărî soarta politică a acestei ţări

Crin Antonescu

– Îi salut pe toţi oamenii care se preocupă şi care îşi vor exprima părerea.

Crin Antonescu

– Ne aflăm în faţa unui moment politic democratic, printr-un referendum corect desfăşurat, corect organizat.

Crin Antonescu

– Ce am spus asta fac, nu sunt Traian Băsescu. Nu voi acorda nicio graţiere.

Crin Antonescu

– Am spus în prima mea intervenţie publică, în seara în care am preluat mandatul, că nu vor fi schimbaţi şeful parchetului general şi procurorul general.

Crin Antonescu

– Vreau să fie foarte limpede: Preşedintele României, deplin sau interimar, nu primeşte ordine şi dispoziţii de la nimeni, cu excepţia Parlamentului în unele cazuri şi cu excepţia poporului român atunci când el se pronunţă.

Crin Antonescu

– Există la Bruxelles oarecare derută în câmpul disucţiilor. Situţia este simplă şi clară în România. Suntem într-un stat de drept în care există un traseu constituţional, avem o ordonanţă în vigoare şi un proiect legislativ care a fost adoptat în parlament şi a fost declarat constituţional.

Crin Antonescu

– S-a vorbit despre poruncile lui Barroso, despre cerinţele Uniunii Europene: Nu există aşa ceva, pentru că nu avem un document în sensul acesta. Aşa ceva este neimaginat şi trebuie să spunem care este adevărul.

Crin Antonescu

– S-a vorbit despre faptul că preşedintele Comisiei Europene i-ar fi spus domnului prim-ministru Ponta să-i spună preşedintelui României că n-are voie să schimbe oamenii din conducerea Parchetului, în fine, o listă.

Crin Antonescu

– S-a vorbit de observatori europeni la referendum: România este o ţară care şi-a câştigat demult şi definitiv încrederea că poate organiza alegeri. Nimeni nu mai pune de aproape 20 de ani capacitatea statului Român şi a instituţiilor româneşti de a organiza alegeri.

Crin Antonescu

– România este parte egală a acestor instituţii europene.

Crin Antonescu

– Foarte multe confuzii circulă şi sunt alimentate. Premierul României a avut întâlniri cu conducători ai celor mai importante instituţii europene.

Crin Antonescu

– Parlamentul şi Guvernul nu au fost suspendate pentru că asta ar fi însemnat o lovitură de stat. Acesta este un lucru care trebuie să fie foarte clar.

Crin Antonescu

– În materia referendumului se face o confuzie – legiuitorul nu este Curtea Constituţională ci Parlamentul.

Crin Antonescu

– Acesta este un principiu legat direct de suveranitatea prevăzută în Constituţie.

Crin Antonescu

– Legile României se fac în România, supuse controlului Curţii Constituţionale, de către legiuitorii stabiliţi de Constituţie, şi anume Parlamentul şi Guvernul.

Crin Antonescu

– Toate aceste exemple sunt cât se poate de clare pentru a repeta şi pentru a afirma foarte clar un adevăr care nu poate fi contestat de nimeni: În România Constituţia şi ordinea de drept nu au fost încălcate.

Crin Antonescu

– Curtea a socotit neconstituţională OUG care restrânge activitatea CC – va fi anulată.

Crin Antonescu

– Revocarea Avocatului Poporului oricum am comenta-o nu a fost un act neconstituţional.

Crin Antonescu

– Premierul este deschis în măsura în care premierul are puterea Constituţională, şi deocamdată nu o are, să opereze o schimbare.

Sursa citatelor: Mediafax

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

20 thoughts on “Crin Antonescu, te masturbezi sa demonstrezi ca esti independent?

 1. Cel mai rusinos este ca poarta numele Maresalului Antonescu. Mai putin important, dar totusi rusinos pentru neamul roman este ca stiu din surse sigure ca este homosexual.

  In final o chestie ciudata, din domeniul Teoriei Conspiratiei… de ce toti presedintii au numele terminate in “escu”?

  – Ceausescu
  – Iliescu
  – Constantinescu
  – Basescu
  – Antonescu

  Cel putin stim sigur ca PONTA nu va fi niciodata presedinte :))

 2. Nu il pot suporta pe acest om…mi se pare fals si cand ii vad zambetul sarcastic imi vine sa ii dau o palma… si mie personal mi-ar place sa castige Basescu alegerile pt ca sa isi dea seama “Crina” si “Victorita” cum le spun eu ca nu totul e cum vor ei.

 3. Foarte foarte tare bancul :))) off .. nici nu vreau sa mai aud de politica.. numai de asta se vorbeste, toata lumea se plange dar nimeni nu face nimik … m-am saturat de atat ipocrizie…

 4. Super bancu … te binedispune imediat ;)), iar crin asta hmmm o paiatza de om care nu are nimic in comun cu binele sau interesele tarii .Politica de la noi o harababura totala, din care nu intelegi nimic , pentru ca ei in afara sa se certe care sa fure :)) nu fac absolut nimic .Bye Bye politica ;))

Leave a Reply