Blogspot.ro, extensia blogului tau, sau cum ne f…

In urma cu cateva minute, ma uitam la unele statistici ale blogspot.com, care a devenit blogspot.ro pentru mine. Sunt surprins insa de altceva. In momentul de fata. tot, dar absolut tot, este luat de la zero, in ceea ce priveste indexare, link-uri si restul. Cel putin asa imi arata instrumentele pe care le folosesc.
Au existat ceva instiintari de la Google, conform carora, vor trece la regionalizare, mai ales in ceea ce priveste blogspot, dar ei au spus ca se transfera automat totul: PR, link-uri, statistici si tot restul.
Astfel, in momentul de fata am ceva de genul unui blog nou nout. PR: n/a, pagini indexate: 2 (what!!!!), link-uri inspre mine: 2 (frumos!), Alexa: de la 990.000 la 2.450.000, si tot asa.
Ce pot sa zic, in afara de: Frumos, domnilor de la Google. Sper sa rezolvati problema in cateva zile…

Astfel, in momentul de fata NG’s blog a trecut de la http://angelopf.blogspot.com la http://angelopf.blogspot.ro.
Sunt curios cum rezolva blogroll, fara sa puna mii de utilizatori la munca!

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

9 thoughts on “Blogspot.ro, extensia blogului tau, sau cum ne f…

  1. Nu vreau sa descurajez insa din cate stiu eu blogurile in general vor fi luate in prim plan la ochit de google!Sunt multe care au scapat de Panda de fapt dar la urmatoarea razie se aude ca o sa ne cam rupa pe noi bloggeri,acum nu stiu ce sa cred chiar ar fi interesant de dezvoltat un subiect ca asta unde putem sa vorbim intre noi,eventual sa scrii un articol!

  2. si eu am un blog pe blogspot pagerank 2 acum daca intru din romania ma directioneaza pe extensia .ro .asta nu e bine pagerank 0.am primit asigurari de diferiti bloggeri ca se va transfera totul dar pana acum nimica asa ca am trecut la un domeniu propriu.cel mai bine asa….

  3. Vad ca pana la urma s-a transferat pagerankul, pentru ca am verificat, si ai PR3 ceea ce e foarte bine. Ma intreb oare de ce nu au facut regionalizarea dupa limba, si nu dupa extensia domeniului. Daca scrii o pagina in engleza si publici sub un domeniu ro,atunci va fi oare priorizat in romania la cautarile in engleza? Ce ziceti? Momentan eu am incredere in Google, desi multe ori se aude zvonuri false, gen blogurile vor fi luate la ochit, si asa mai departe.

Leave a Reply