LMA? Chiar atat de putoare poti sa fii?

LMA? Nici Macar La multi Ani? Hai, mai trece de la mine ca nu ai posibilitatea de a spune la telefon (desi este discutabil si acest aspect), dar sa fii atat de putoare incat sa scrii si asta abreviat?

Mai bine ma lipsesc, trebuia sa gasesti o scuza, eventual, dar asta este deja jignire. O fi secolul vitezei, dar renunta la acronime macar atunci cand chiar se cuvine sa vorbesti.

LMA nu este cas Happy B-day, daca la asta te gandeai. Gandeai … Greseala mea. Putorile nu gandesc.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

23 thoughts on “LMA? Chiar atat de putoare poti sa fii?

 1. Pai de cand cu era online-ului am uitat cum sa socializam fara a avea un monitor si o tastatura intre noi. Din pacate ne indepartam din ce in ce mai mult de relatiile fizice, afective cu cineva si ne ascundem in spatele unor profile care nu au nici o legatura cu cine suntem noi.

 2. Pfuaaa….de cand asteptam un articol de asta!M-au innebunit astia din generatia popcorn cu prescurtarile lor de 2 lei,limitati mintal si analfabeti…Fiecare dintre noi avem lipsurile lui insa s-a ajuns prea departe,de lene nici un cuvant intreg nu mai scriu pustii!LMA chiar e jignire,La multi ani ar trebui sa fie cel mai frumos lucru pe care il spuiunei persoane,evidentiind faptul ca ii doresti binele,iar unii trimit prescurtat!In concluzie incet incet ne vom prosti si noi cu prescurtarile astea!

 3. mai cineva care te apreciaza cu adevarat si care te cunoaste iti va spune intotdeauna La multi ani..:) in cazul in care prea prezinti interes un Lma in gandul persoanei respective iti e de ajuns..mai ales ca face “efortul” de ti l scrie.

 4. Nici mie nu prea sa obosit nimeni sa imi zica daca nu am postat pe facebook ziua mea de nastere :-j ce oameni .. doar 3 oameni mi-au spus LMA , atat

 5. LMA ? ce inseamna asta ? pentru mine daca imi spune cineva asa ceva eu i-as da si una, dar ce , iti e greu sa spui toate cuvintele ?ce ai de facut ?

 6. Este prima data cand aud asa ceva…ce urare mai este si aia? poti sA o interpretezi in spe mii feluri dar numai a urare draguta nu suna LMA…

 7. 🙂 Au innebunit astia azi..dupa ce ca nici macar nu te suna..iti spun la multi ani pe facebook..desii au numarul tau dar le e lene sa sune..mai zic si lma:|

 8. Am patit si eu o faza de genu.
  Stateam pe ganduri odata cu urarile care trebuia sa le transmit unei persoane mai importante si am trecut pe langa cateva idei – facebook (prea simplu), mesaj text (prea scurt si poate fi considerat spam de cel care primeste vreo 15-20 de astfel de mesaje) si alte feluri de a ura “LMA”.
  Până când mi-a spus cineva foarte simplu: suna-l odată. e cel mai bun mod de a ura cuiva un La Mulți Ani adecvat.

  Și toata conversatia a fost ceva de genu: Salut. Te-am sunat sa iti zic La Multi Ani. Cum mai esti … ce faci.

  Mi se pare cel mai corect mod, iar un LMA mi se pare ca un fel de “Facebook mi-a zis ca e ziua ta azi”

 9. Pot spune ca, pana la urma, intentia este cea care conteaza, dar trebuie sa recunosc ca nici mie nu mi-ar placea sa primesc o urare atat de compactata. Daca tot ai intentionat sa imi urezi ceva, atunci macar fa-o asa cum trebuie.

Leave a Reply