Candidat la primarie impuscat mortal in Covasna

QuickMobile.ro

Candidat la primarie impuscat mortal in Covasna

Sambata dupa-amiaza, comisii de vot, buletine de vot de impartit si de pazit. Lucru normal, daca stai sa privesti. Dar intai stirea:

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, în localitatea Băţani, în prezenţa a doi poliţişti de la Secţia 4 Baraolt, care se aflau în timpul serviciului. Bărbatul avea 43 de ani şi candida pentru funcţia de consilier local al unei comune din Covasna din partea Partidului Civic Maghiar. 

Unul dintre candidaţii Partidului Civic Maghiar (PCM) la Consiliul Local al comunei covăsnene Băţani, Veres Lorand, a murit, sâmbătă seară, după ce s-a împuşcat accidental în cap cu pistolul unui poliţist care îi era prieten, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene.

Mancarica la unul dintre candidati acasa, un sprit, o vorba si curiozitate multa. Comportament tipic al copilului curios. Uite-te la fotografie, inlocuieste personajul si vei stii ce s-a intamplat, de fapt.

Probabil citise inainte un tutorial: “How to shoot …”

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

14 thoughts on “Candidat la primarie impuscat mortal in Covasna

  1. Din articol inteleg ca a fost impuscat “accidental”. Un accident nedorit si care ar fi putut fi foarte usor evitat daca omu' legii era instruit cum trebuie. Dar de, putin alcool cu putina incompetenta, a dus unde a dus.

Leave a Reply