Ce facem de sarbatori

Ce facem de Sarbatori ? Odata cu venirea Sarbatorilor de iarna devenim din nou copii, familia se reuneste si se bucura de de mireasma bucatelor si de bradul de Craciun. Sigur te gandesti cu drag la cadourile lui Mos Craciun, la colinde, la mirosul de brad si la vascul din pragul usii.

Dar mai mult decat atat, traditiile legate de Craciun aduc simboluri naturale vechi de sute de ani. Sarbatorile de iarna bat la usa si o data cu ele vine concediul, perioada pe care o asteptam cu totii ca pe o recompensa binemeritata. Iarna aceasta, proprietarii vilelor de la munte s­au gandit sa faca preturi pentru toate buzunarele, asa trebuie sa te grabesti si sa rezervi cateva camere pentru tine si prietenii unde veti petrece un Craciun 2013 de neuitat.

Pentru o atmosfera intima puteti apela la serviciile unui restaurant, dar, foarte mare atentie, trebuie sa va faceti rezervarea din timp pentru ca cererea va fi mare. Daca inca nu aveti niciun plan pentru Revelion 2014, insa mai aveti ceva bani pusi la pusculita pe care vreti sa­i cheltuiti de Sarbatori, puteti alege ofertele last minute puse la dispozitie de agentiile turistice, pentru sejururile de sfarsit de an.

Fie ca este vorba de tarile vecine sau de destinatii ceva mai scumpe, precum Austria sau Elvetia, unde puteti merge la ski, o vacanta de sfarsit de an va fi cu siguranta o modalitate de a va odihni si a va simti bine. Daca vreti sa petreceti Revelionul tot intr­o tara vecina, dar de aceasta data in Ungaria, puteti alege Budapesta, destinatie pentru care beneficiati de 50% reducere.

Leave a Reply