“Merg la femei!” si romancele frigide

Du-te tu! Eu merg la sotie/prietena. Diferente este ca tu din start nu respecti si nu vei respecta aceea femeie, daca pornesti astfel spre ea. Nu iti va conveni daca va fi o cina romantica, nu iti va conveni daca va fi o plimbare, singurul lucru de care vrei sa te agati este actul sexual. Care va fi de toata jalea.

Pai bine, dar nu se gandeste niciunul ca, tocmai prin actiunea aceasta de a “merge la femei”, desconsidera femeia, o ia drept obiect sexual. Domnilor, o femeie normala considera ca “excelent” doar doua din zece acte sexuale. Si 6 drept normale. Celelalte doua intra in categoria “mai bine uit cat mai repede”. Si in mare parte nu este o problema de frigiditate. Sau daca deja este, a ajuns astfel din cauza voastra!

Spune drept, cand a fost ultima data cand ai mangaiat-o tandru si indelung, fara sa astepti si “rasplata”. Cand ati fost ultima data la cumparaturi, fara sa faci mici “aluzii”. Si cand a fost ultima data in care ai facut o cina, romantica sau nu, fara sa astepti “rasplata”.

Bancul binecunoscut in randul barbatilor cu: “Cand are o femeie orgasm?” -“Pe cine intereseaza?” descrie tipul acesta de gandire. Trebuie sa ne aducem aminte totdeauna ca stam de vorba cu un om. La fel cum trebuie sa convingi un prieten sa faca ceva comun cu tine, o lucrare sau ceva, cu argumentele de rigoare, la fel trebuie sa te pui “pe treaba” si in cazul prietenei.
Este un gest interesant sa ii duci o aspirina seara, pentru “durerile” ei de cap, iar cand iti spune ca nu o doare capul, ii raspunzi: “Aha, te-am prins”. Dar este la fel de iresponsabil ca si “vanarea” unei clipe de slabiciune.

Nu trebuie sa asteptati dupa tot felul de sarbatori inventate, puteti face gesturi tandre si sincere in orice moment al zilei, fara a fi Valentine, sau Dragobete, sau ce alte inventii mai exista. Iubiti-o si declarati iubirea in fieare zi. Si veti avea zile de sarbatoare un an intreg.

Nu sunt de acord nici cu ele. De multe ori se complac in situatia de “nu acum”, intr-atat incat uita, efectiv, ce inseamna acel lucru. Iar cand se decide sa o faca, o face din obligatie. Rezultatul? A doua propozitie.
Doamnelor! Nu intotdeauna o mangaiere in magazinul de haine inseamna “deseara…”, ci este doar un simplu gest de tandrete. Si telenovelele siropoase nu se vor muta in casa dumneavoastra prin gasirea unui “el” perfect, ci prin atentie un pic sporita asupra “lui”, a celui din dormitorul tau. Habar nu aveti ce om tandru sau cum doriti voi se afla acolo. Trebuie doar sa scoateti acea latura la iveala.

Cum? Nu o sa va spun eu. Aveti un pic de incredere in voi insiva si veti descoperi. Sa spunem doar ca puteti face acest lucru!

Iar voi, domnilor, cel putin in pauza dintre doua meciuri, sau pauzele publicitare al filmelor, asezati-va langa ele, mangaiati-le, si multumiti frumos pentru ca sunt inca langa voi. Respectul aduce cu sine respect, iar acesta va consolida relatia voastra, ajutandu-va sa aveti incredere unul in celalalt.


Elefant.ro

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

4 thoughts on ““Merg la femei!” si romancele frigide

  1. Ar fi bine sa fie asa. Din pacate, multi gandesc astfel, iar daca tu nu ai avut “norocul” sa constati acest fapt, este foarte bine.

Leave a Reply