Oare cum arata 7 milioane de oameni la munca?

Ma uit la un protest “spontan” in Piata Universitatii, si citesc ceva de genul “Oare cum ar arata 7 milioane de oameni in Piata Universitatii?”. Dar fiind ora pranzului, in mijlocul saptamanii, stau si ma intreb de unde atatia oameni la ora asta. Nu mai munceste nimeni? Si intrebarea logica care urmeaza este una de bun simt: Cum de nu intreaba nimeni: Cum arata 7 milioane de oameni la munca?

Nu aud decat cuvinte gen furt, nenorocit, distrugere, hot. Unul nu vorbeste despre munca, despre dreptate, despre responsabilitate, despre lege. Si ma intreb: este OK ca la referendum au fost 7 milioane de oameni care au votat. Si suntem mai multe milioane, parca. Deci, ceilalti nu conteaza? Poate sunt ei tacuti, poate isi vad de treaba, dar oricum o iau, nu vad de ce atata tam-tam. Nene, daca ai prea mult timp, gaseste-ti ceva de lucru si lasa-i pe ceilalti in pace. Fiecare pe creanga sa!
Si, da, am fi o tara foarte bogata daca 7 milioane de oameni ar fi la munca!

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

5 thoughts on “Oare cum arata 7 milioane de oameni la munca?

  1. Nu am deloc mai bogati daca am munci mai multi, deoarece hotii de sus ar fura mai mult. Daca nu s-ar mai fura si am avea oameni responsabili si cinstiti la putere altfel ar fi Romania acum. Dar cand puterea este inafara tarii…

Leave a Reply