Produs natural, naturist sau chimic, ce alegi?

La intrebarea mea: “Produs natural, naturist sau chimic, ce alegi?” as avea curaj sa pun pariu ca vei raspunde produse naturale. Si este un raspuns cat se poate de corect si sanatos.

Ceea ce vad insa in practica difera. Sunt, poate, chiar 10 ani de cand nu am mai vazut oamenii sa culeaga flori de tei (nu dragostea din tei), menta sau alte ierburi si leacuri. Mai mult chiar, multi dintre tinerii de azi nici macar nu le cunosc, daramite sa culeaga si sa le usuce.

Si atunci, normal, apelezi la produsele naturiste. Sunt mai scumpe, dar sunt la indemana ta, atunci cand ai nevoie, fie vara, fie iarna. Gasesti produse naturiste Calivita (interesant nume) si multe alte nume. Ideea este ca, de multe ori, chiar de foarte multe ori, amanam sau uitam sa cumparam chiar si aceste produse naturiste.

Si ajungem la faza in care apar problemele acute, iar atunci, vrei -nu vrei, apelezi la cele chimice. Te vede un doctor, iti da o reteta si la farmacie ti se face rau. Costul medicamentelor este ridicat, iar cand ajungi acasa, stai si te intrebi daca nu ar fi fost mai bine sa cumperi mai devreme ceva produse naturiste si daca ele ar fi prevenit problema. Da, de multe ori ar fi prevenit. Dar nu a facut-o pentru ca ai amanat momentul deciziei de a comanda aceste produse naturiste. Din cate observi, nici nu pun problema culesului si conservarii produselor naturale. Pentru ca nu o facem. Asa ca, poate ar fi mai bine, din cand in cand, sa ne luam ragazul de a comanda la timp si la aparitia primelor simptome, a unor produse naturiste adecvate.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

9 thoughts on “Produs natural, naturist sau chimic, ce alegi?

  1. ii mai mult decat limpede ca toata lumea alege ceva eco, insa problema apare cand te uiti pe acelasi raft, vezi cat de pocit este ceva eco si cat de fraged si de bine stratificat este ceva cu putin E in el 🙁

Leave a Reply