Prosoapele, cele mai bune pentru cei batrani

Anul acesta va fi un an foarte greu deoarece am de dat multe examene fiind in ultimul an de facultate.   Vreau sa mai merg si la parinti la tara deoarece nu i-am mai vizitat de la Craciun si mi s-a cam facut dor   de ei. Mereu le pregatesc celor dragi cadouri atunci cand merg la ei fiindca am avut o copilarie foarte   frumoasa si de fiecare data vreau sa le multumesc parintiilor pentru sacrificiile pe care le-au facut ca mie sa imi fie bine.   Mereu le cumpar cadouri insa de aceasta data nu prea am idei. M-am gandit insa ca niste asternuturi si prosoape ar fi foarte bune.

Fiecare are nevoie de asa ceva in dulap si am vazut ca mama mea nu si-a mai   luat de foarte multa vreme prosoape.   Am gasit un site care se ocupa cu asa ceva si am gasit niste asternuturi foarte frumoase. Am cumparat de aici o pilota pe care o sa i-o daruiesc bunicii mele fiindca ea este innebunita dupa pilotele de calitate.   Imi place sa imi rasfat bunica deoarece si ea a avut grija de mine in copilarie.

Mamei mele i-am luat niste asternuturi de pat foarte frumoase si niste prosoape colorate.   Stiu ca ei ii plac prosoapele colorate asa ca trebuie sa ii fac pe plac. Dormitorul trebuie sa fie intotdeauna   plin de viata si culoriile vii fac posibil acest lucru. Asternuturile de pat pe care le-am achizitionat sunt   superbe si se potrivesc de minune in dormitorul parintiilor mei.

Cred ca sunt mult mai utile astfel de cadouri fiindca sunt folosite zi de zi iar cei dragi se vor gandi la mine   atunci cand le vor folosi. Un parfum se termina repede insa o pilota de calitate poate fi folosita mai multi   ani la rand. Tu ce cadouri faci de obicei apropiatiilor tai?

 

Leave a Reply